laupäev, 10. november 2018

P.L.Travers "Mary Poppins tuleb tagasi"-Loore


                P.L.Travers "Mary Poppins tuleb tagasi"


Kirjanik P.L.Travers on kodaniku nimega Helen Lydon Goff. Travers alustas oma luuletuste avaldamist juba teismelisena. Seejärel kogus ta kuulsust näitlejana. 1924.a naasis ta Ingismaale ja pühendus kirjandislikule tegevusele. Tema esimene raamat oli "Mary Poppins", seejärel kirjutas ta raamatule 0 järge.
    Ühel päeval kui Jane, Michael, John ja Barbara järjekordselt parki jalutama lähevad, hakkab Michael tuulelohet lennutama. Tuulelohe lendab väga kõrgele. Kui nad selle lõpuks alla saavad, tuleb tuulelohega taevast alla ka Mary Poppins. Mary Poppinsiga koos olles juhtub iga päev imelikke asju. Näiteks Jane, Michael ja Mary Poppins käivad öösel tsirkuses, kus esinevad Päike, planeedid ja tähtkujud. Aga Mary Poppins peab ka minema.
    Ma soovitan seda raamatut tüdrukutele kui ka poistele. Selles raamatus sai natuke nalja ka eriti siis kui nad läksid Mary Poppinsi sugulase juurde. Mulle meeldis see raamat, sest seal juhtus koguaeg midagi põnevat.




4 kommentaari:

  1. Raamat tundub tore olevat, arvustus on ka ilus ja pole kirjavigasid.

    VastaKustuta
  2. natuke saaks oma arvamust rohkem väljendada, aga raamat tundub põnev võib-olla loen seda ka!!

    Angel

    VastaKustuta
  3. Väga äge arvustus! Oleksid võinud natuke rohkem oma arvamust väljendada. Mulle meeldis, et Su arvustuses oli välja toodud tegelased kui ka raamatu juhtumid/tegevused;)


    Kristin

    VastaKustuta
  4. Mulle meeldis väga su arvustus!Kuid siiski oleks võinud natukene rohkem oma arvamust avaldada.

    Eliis

    VastaKustuta