teisipäev, 13. november 2018

Bobbie Peers "Lüriidiumi varas" - Stinger

Bobbie Peers on tuntud Norra kirjanik. Ta on sündinud aastal 1974. Ta on kirjutanud William Wentoni raamatusarja 4 osa. Lisaks on ta ka filmirežissöör. 
See raamat räägib poisist, kes on maailma parim koodimurdja, kuigi ta isegi ei tea seda. Ta avastab, miks ta on nii hea koodide murdmises. Teda aitab aine nimega lüriidium. Nimelt ta sai teada, et väiksena oli ta suremisohus, aga ta vanaisa päästis ta niimoodi, et ta süstis Williamisse lüriidiumit. See aine oli päästnud ta elu. Ta sai selle teada instituudis. Hiljem ta sai teada, et maailmas on veel üks inimene, kelle sees on lüriidiumit ja just see mees tahab teda tappa, et saada suurem kogus lüriidiumit ja valitseda maailma. William läheb otsima tükikest lüriidiumi, mille varastas seesama mees, kelle nimi oli Abraham Talley. William koos sõbra Isicaga hakkab otsima vanaisa. Nad leiavad Williami vanaisa vanast sõjapunkrist, kus nad võitlevad Abraham Talley robotmardikaga ja William ja Isica kasutavad tanki Abrahami roboti vastu. William oleks peaaegu surma saanud Abraham Talley tõttu,  kes oleks  ta peaaegu ära kägistanud.
See raamat oli lõpus kurb, sest William peaaegu suri. See ei olnud just kõige rohkem minu elu moodi. See meeldis mulle, sest seal olid vanad tankid ja see oli märul ja instituut oli ka tore koht. See raamat oli lahe ja tekitas minus veidi hirmu ning palju põnevust. Eriti just see, kui Abraham Talley Williami ära oleks kägistanud, aga instituudi boss Goffman päästis ta.
See raamat oli väga lahe, sest seal olid tankid ja tulevikutehnika. Kokkuvõttes see oli lahe raamat. Ma soovitan seda kõigile märuli ja tulevikuarmastajatele.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar