reede, 9. november 2018

David Walliams "Härra Hais"-Kristin

David Walliams

Härra Hais


   David Edward Walliams (kodanikunimi David Edward Williams) on inglise kirjanik, koomik ja näitleja. Ta on sündinud 20. augustil 1971. Alates 2012. aastast on David olnud kohtunik "Britain`s Got Talent" talendi saates. Tema teoste hulka kuuluvad "Härra Hais", "Rotiburger", "Jube tädi", "Gängstamemm" ja "Hirmus õudne hambaarst".

   Härra Hais on hulkur. Härra Hais on kõige haisvam hulkur, kes siin maamuna peal on elanud. 12 aastane Chloe, härra Haisu parim sõber ei tee sellest, aga väljagi vaid proovib teda aidata. Chloe ema mõtleb, aga vastupidist. Tema hoolib ainult rikkusest, kuulsustest ja Chloe õest kes on väga ära hellitatud. Ta oli ka parlamenti kandideerinud. Ükskord kutsus Chloe härra Haisu nende kuuri elama kuna kuulis, et kui ema parlamenti saaks siis pühiks ta kõik hulkurid linna pealt minema. Ükskord kui ema tuldi intervjueerima tuli härra Hais köögi ukse peale kurtma, et tahaks hommikusööki. Pärast seda muutus härra Haisu terve elu.
 
   Mulle meeldis see raamat, sest see oli väga südamlik raamat. Mulle ei meeldinud selles raamatus Chloe ema, sest ta oli väga õel ja ta käitus nagu kuri võõrasema. Selle raamatu põhimõte oli, et keegi ei ole meist halvem kui ta on välimuselt teistsugune, sest süda näitab tegelikult kes me päriselt oleme.
 
   Ma soovitan seda raamatut lugeda poistel kui ka tüdrukutel, sest selle raamatu peategelased olid poiss kui ka tüdruk. Ma ise pole mitte kunagi hulkuritega rääkinud. Seda enamasti sellepärast, et mul pole vajadust olnud ja vanemad on keelanud võõrastega rääkida. Kui see raamat sulle huvi pakub siis jookse kohe raamatukokku seda laenutama.




Kristin

5 kommentaari:

  1. Raamatu kokkuvõte on väga põhjalik. Mulle meeldib kuidas sa saad aru selle hulkuri olukorrast.

    Loore

    VastaKustuta
  2. WOW tundub väga tore raamat arvan, et loen selle raamatu kindlasti läbi

    VastaKustuta
  3. vabandust eelmise kommentari nimi oli Mariel Mammu

    VastaKustuta
  4. väga lahe tahaks juba lugeda ja muideks väga hea arvustus (saaksid minult hindeks 5++) väga hea kokkuvõte kindlasti loen!!

    Stinger10#

    VastaKustuta
  5. See raamat tundub nagu väga armas raamat.Arvustuses jäi puudu sündmus.

    Helina

    VastaKustuta