pühapäev, 4. november 2018

Bobbie Peers "Orbulaatoriagent" - Mikk

Bobbie Peers on pärit Norrast. Ta on kirjutanud kolm raamatut. "Lüriidiumivaras", "Krüptoportaal" ja "Orbulaatoriagent". See arvustus räägib "Orbulaatoriagendist". Bobbie Peers on 44-aastane. Ta on ka filmirežissöör.

Kõigepealt jääb kell seisma Big Ben'i tornis. Siis ilmub välja Orbulaatoriagent. Williamil on palju küsimusi, nagu näiteks mida üldse Orbulaatoriagent Willamist tahab. Seal raamatus olid peamised tegelased William, Iscia, Cornelia ja Phil. William peab lahendama orbulaatori, ning sellega ta jääb natukene hätta.

See raamat ajas mind mõtlema igasugustest kummalistest asjadest, mida pole tegelikult olemas. See kõik lõppes minuarust liiga kiiresti, sest kõik asjad toimusid üksteise otsas ning liiga kiiresti. Mulle meeldis see koht, kus nad olid Big Ben'i käikudes. Hirmus oli see koht, kus Cornelia oli nad peaaegu kätte saanud, aga Iscia viskas Corneliale raadio, mis teleportis ta ära.

See raamat meeldis mulle, sest mõned kohad olid hirmsad, mõned olid naljakad. Raamat sobib kõigile, peamiselt õpilastele. Soovitan sul minna raamatukokku, et laenutada see raamat. Poest ostmine ei tee ka halba.

Mikk

2 kommentaari:

  1. See raamat tundub põnev aga ma juba lugesin selle läbi aga muidu on sul hea arvsutus kõik minu arust õige. stinnu#

    VastaKustuta