reede, 9. november 2018

Rachel Ren´ee Russell "Luuseri päevik lood mitte kuigi õnnelikust südamemurdjast" Angelina Veronica


Rachel Ren´ee Russell on sündinud 13. märtsil aastal 1959. Ta on sünnitanud 2 tütart. Rachel Ren´ee Russell on 59-aastane. Ta on lastekirjanik kes on kirjutanud näiteks ka Luuseri päevik lood mitte kuigi andekast poptähest, Luuseri päevik kuidas pidada päevikut nagu tõeline luuser, Luuseri päevik lood mitte kuigi andekast uisuprintsessist jne.

Raamat räägib Paarikeste peost ja Nikki kardab oma silmarõõmu Brandonit peole kutsuda, kuid lõpuks teeb ta selle ära. Tegelased on: Nikki Maxwell, Makenzie Hollister, Brandon, Chloe, Zoey ja teised. Pärast Brandoni sünnipäeva on Brandon koos Nikkiga nõus minema "Hullu Burgerisse". Kuid siis varastab keegi Brandoni telefoni ja Brandon ei saagi Nikkiga kuhugile minna.

See raamat oli parem, kui eelmised, sest see oli paksem, ilusam ja põnevam. Ma ei arva, et seal peaks olema midagi veel paremat, sest seal oli kõik hästi tehtud. Eriti meeldib mulle see, et lõpuks sai Brandon oma telefoni tagasi ja ta sai koos Nikkiga hästi läbi.

Luuseri päevik on imeline raamatmis räägib kogu aeg Nikkist, kes satub igasugustesse seiklustesse. Mackeinzie võtab kogu  aeg Brandoni tähelepanu Nikkilt ära ja neil on raske normaalselt suhelda. Ma soovitan seda raamatut kõigile, kes ei ole seda veel lugenud!


1 kommentaar:

  1. Olen Nikki pärast pettunud, sest ta ei suhelnud Brandoniga ühe väikse asja pärast. Aga käitus ta seal normaalselt.

    Angel

    VastaKustuta