reede, 9. november 2018

J. K. Rowling "Harry Potter ja saladuste kamber"-Roosi


     J. K. Rowlng on inglise kirjanik. Ta on kirjutanud seitsmeosalise Harry Potteri sarja. Harry Potteri seitsmest osast on tehtud ka kaheksa filmi (seitsmes osa on tehtud kaheks filmiks).
    Selle raamatu ("Harry Potter ja saladuste kamber") tegelased on Harry Potter ,Hermione Ganger ,Ron Weasly ,Draco Malfoy ja palju teisi sigatüüka õpilasi ja õpetajaid. See raamat rääkis sellest kuidas õpilased (ja üks kummitus) muutusid kiviks. Peaaegu kõik õpilased koolis süüdistasid Harryt selles ,et õpilased muutusid kiviks. Harry otsis koos Hermione ja Roniga põhjust ,miks õpilased kiviks muutusid.
    J. K. Rowling sai HarryPotteri esimeseks osaks inspiratsiooni oma elust. Hermione tuli talle mõttesse iseendast üheteistkümneselt ,Alfred Dunn (tema põhikooli direktor) oli inspiratsiooniks Albus Dumbledore´i loomisel (Albus Dumbledore on sigatüükka direktor). J. K. Rowlingul on tütar Jessica ja õde Dianna.
    Selles raamatus ("Harry Potter ja saladuste kamber") oli üks natukene kurb koht. See kurb koht oli see kus Hermione muutus kiviks. Selles raamatus oli ka naljakaid kohti näiteks see ,kus Harry ja Ron sõitsid koolis lendava autoga peksja pajule sisse. 
  
 
    Pildiotsingu j k rowling tulemusPildiotsingu harry potter ja saladuste kamber tulemus

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar