teisipäev, 16. aprill 2019

Tom Nicoll ''Lohe minu einekarbis!'' - Helina





      Tom Nicoll on kirjanik, kes kasvas üles Dundis. Tal on tütar, kes sündis 2011. aastal. Ta kirjutab ainult lasteraamatuid, aga on olnud ka filmirezissöör täiskasvanute filmidele.
  Valisin selle raamatu lugemiseks, sest otsisin raamatukogus lugemist ja leidsin selle. Kaas nägi naljakas ja huvitav välja, nii valisingi selle ja lugesin läbi. Pärast leidsin ka teise osa ja praegu loen seda.
   Peategelasi on seal 2. Minilohe Pan ja poiss nimega Eric. Eric tellib koju Hiina toitu. Kaasa tuleb oaidude karp, Eric avab selle ja leiab seest väikese 15 cm mängulohe. Või kas see ikka on mängulohe? Ei ole! See pisike minilohe sööb su musta pesu, sülgab tuld ja üritab lennata, sellega parajat kaost tekitades. Toby on ülekaalulisem poiss, kellele meeldib väga süüa ja ta on rikas. Toby vanemad ostavad talle kõike, mida iganes ta käsib. Toby arvab, et minilohe Pan on uus moekas mänguasi ja üritab teda Ericult ära osta, sest Ericul on ta oma toas. Eric loomulikult keeldub ja Toby teeb midagi halba.
      Mina arvan, et see raamat oli küllaltki naljakas ja kaasahaarav. Seal lahendatakse paari mõistatust, mis olid päris põnevad. Arvan veel, et see raamat oli ka väga rõõmus raamat.
      Üleüldse oli see huvitav raamat. See oli samal ajal nii naljakas, hirmus, põnev kui ka kurb. Enamasti oli ikkagi naljakas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar