kolmapäev, 24. aprill 2019

Angela Rixon “Kassitõugude piibel” - Liisi

Angela Rixon elab Inglismaal. Ta on töötanud paljudes erinevates firmades. Tema sulest on ilmunud tervelt 16 raamatut. Nendest suur enamus on loomateemaline teabetekst. Nende hulgas on ka “Kassitõugude piibel”.
Selles raamatus räägitakse paljudest erinevatest kassitõugudest. Mõne tõu kohta on ainult üks või kaks lehekülge. Mõnel teisel on aga päris mitu lehekülge. Enamasti on rohkem lehekülgi nendel tõugudel, kellel on rohkem erinevaid värvikombinatsoone. Iga tõu kohta on öeldud, missugusena ta tohiks näitusel esineda ja missugune on iseloom. Lisaks on seal natuke tõu ajaloost kirjutatud.
Minu arvates oli see raamat päris huvitav. Mind pani imestama, kui palju erinevaid tõugusid oli seal seletatud. Mulle meeldis, et seal oli palju fotosid. Nendelt oli hästi näha, kuidas kass igast küljest välja näeb. Mulle tundub, et seal oli natuke liiga palju tillukesi fakte.
Selle raamatu lugemine võttis päris palju aega. Sain sealt teada uusi asju. Seda raamatut oleks mõtet lugeda juppide kaupa, sest nii on lihtsam. Kui raamatu ise läbi loetud sain, olin kindel, et võtan natuke puhkust raamatutest. Soovitan suurtele faktipüüdjatele, kes on huvitatud ka kassidest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar