reede, 6. märts 2020

"Lassie tuleb ikka koju" Eric Knight - Roosi


„Lassie tuleb ikka koju“ Eric Knight

   Eric Mowbray Knight elas aastatel 1897 – 1943. Ta oli inglise romaanikirjutaja ja stsenaris. Eric on peamiselt tuntud oma 1940. aasta romaani „Lassie tuleb ikka koju“ poolest , mis tutvustas väljamõeldud Lassiet.
  Mulle meeldis väga Lassie. Ta oli nii vapper ja truu koer. Joe oli ka väga lahke ja hoolis oma koerast väga. Joe isa tundus natuke range ja tundus natuke kahtlane ,et nii toredal perekonnal on nii õel sõber
  Perekond Carracloughilidel oli üks vapper ja truu koer Lassie. Nad elasid ühes linnas kus raha oli väga raske teenida. Kuna perel oli raha vaja müüsid Joe ema ja isa Lassie oma õelale sõbrale ,kes elab Šotimaal. Ühel päeval tundis Lassie tahtmist Joe juurde minna ja pääses puurist välja. Nii algas tema seiklus läbi paljude raskuste ja vigastuste…
  See raamat oli nii kurb ,et hakkasin peaaegu nutma. Kartsin natuke koguaeg ,et nüüd juhtub midagi halba. Paljud inimesed olid Lassiega nii õelad. Lõpp oli õnneks õnnelik ja sain raamatu rahus käest panna.
  Ma soovitan seda raamatut kõigile ,kellele meeldivad seiklused ,sest seikluseid on siin palju. Kuigi raamat oli enamasti kurb oli seal ka õnne like kohti.

 Kujutiste tulemus päringule lassie tuleb ikka koju film

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar