reede, 6. märts 2020

Edward van de Vendel "Koer nimega Sam" Markus

               



Koer nimega Sam
Edward ven de Vendel
Pildid joonistas Philip Hopman
                         1 August 1964-….
Edward van de Vendel on praegu 55 aastane.
Kõige paremad ja lahkemad tegelased olid siin raamatus Kix ja Emilia. Aga kõige halvemad tegelased olid Cracker ja Jonesid.
Ma tahaksin selles raamatus olla Kix.
Kõige kurvem hetk oli siin raamatus oli see kui Cracker oma koera maha lasta tahtis. Kõige õnnelikum hetk oli see kui Kix ja Emilia said selle koera endale. Kixi ja Emilial polnud koera aga nende emal ja isal olid koerad. Springer oli isa koer, Holly oli ema koer. Neil olid ka hobused ja lambad Jill, Study ja Patriot. Selle raamatu algus algas sellega et Kix ja Elilia tahtsid endale valged naaberkoera keda nad nägid koju tulles maja juures murul. See Cracker oli lasnud oma lambad ja hobused ära tappa sest neil oli mingi haigus. Nad vaidlesid et kumb pere koera endale saab. Üks öö läks Kix ehk pere poeg seda koera Sami ära tooma aga kui nad hakkasid kodu poole minema nägid nad härra Crackerit. Ta oli relvaga aga siis tuli Kixi isa ka relvaga. Isa arvas et Cracket tahab Kixi maha lasta aga tegelt ei tahtnud. Isa sai aru kui Kix ütles isale et ta peaks relvaga ära minema. Kix ja Emilia said koera endale sest Cracker andis oma koera neile. Lugu lõppes tavaliselt, midagi põnevat lõppus ei olnud.
Tegelased: Sam,Kix,Emilia,Springe,Cracker,Jonesi perekond,Holly,ema,isa,vanaisa,Patriot,Jill ja Study.
Mulle see raamat meeldis. Raamatu soovitas mulle ema. See raamat oli perest kes tahti endale koera ja kellel oli üsna hullud naabrid.


See on selle koera pilt päriselus, see raamat oli päriselt juhtunud.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar