teisipäev, 22. jaanuar 2019

Ryan Beauchesne "Adventures of the wiener dog extraordinaire - Crusoe the celebrity dachshund" - Nimetu


     Pildiotsingu ryan beauchesne tulemus

     Ryan Beauchesne on sündinud Kanadas. Ta ei ole tegelikult kirjanik, vaid üks "tavaline" koeraomanik. Tema koera nimi Crusoe, kes on saanud tuntuks tänu oma YouTube-i kanalile. Seepeale sai kuulsamaks ka Beauchesne, tuntud kui Crusoe "isa". Kui Crusoe kuulsust kogus, kirjutas Beauchesne oma koerast raamatu, nimega "Crusoe the celebrity dachshund" ja mõni aasta hiljem ilmus "Crusoe - worldly wiener dog".

      Raamatu peategelaseks on taks nimega Crusoe, kellel on vend Oakley. Crusoel on alati midagi põnevat käsil, näiteks mõni reis või pardijaht (mis tegelikult polegi päris jaht). Crusoe kannab tihti mingit kostüümi, näiteks lenduri oma. Vahepeal läheb ta külla oma vennale Oakley-le külla ja nad teevad koos midagi vahvat. Crusoe ja Oakley on kohalikud "superkangelased", nimedeks BATDOG ja Robin. Siis kui tal on aeg vaba, ta kokkab tavaliselt. Kui Crusoe on üksi päästmas, sõidab ta oma BATBIKE-iga. Peale kõige armastab Crusoe kalal käia ja oravaid jälgida. Neid kahte võiks ta lõpmatuseni teha.

      Mind ajas see raamat väga tihti naerma. Siin raamatus ei olnud midagi kurba. Raamatus olevate piltide peale tahtsin ise ka proovida kas või oma kassidele selliseid kostüüme teha, nagu olid Crusoel seal raamatus. See raamat ei kerinud põnevust üles, kuid oli sellegipoolest huvitav. Mulle meeldis sealt raamatust kõige rohkem Crusoe ise.

Pildiotsingu crusoe the celebrity dachshund book tulemus
       Minu arvates oli see raamat huvitav, sest seal oli kõiksugu pilte, nii tavalisi, kui ka naljakaid. Mulle meeldis, et seal polnud liiga vähe lehekülgi. See oli ka lahe, sest piltide juures olid jutumullid. Ainus probleem oli, et seal pole inglise keel just kõige lihtsam. Soovitan minult laenata (Eestis pole seda peaaegu kusagil saadaval)!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar