teisipäev, 29. jaanuar 2019

Rachel Renèe Russell "Luuseri päevik. Lood mitte kuigi nõtkest uisuprintsessist" - Angel

Rachel Reneè Russell on sündinud 13.märtil 1959 (praegu 59 aastane). Sündis Ameerika Ühendriikides. Ta on kirjutanud väga palju luuseri päeviku raamatuid, isegi meie kooliraamatukogus ei ole neid kõiki. Rachel Reneè Russell´il on kaks last, Nikki Russell kellest ta teeb raamatuid ja Erin Russell.
   Selle raamatu tegegelased on: Nikki, Brandon, MacKenzie, Zoey, Chloe, Jessica, Brianna, Nikki isa, ema. See rääkis sellest, et Nikki ei osanud uisutada ja tulemas oli uisukontsert, nii, et Nikkil oli väga halb meel, sest ta ei osanud ju uisutada! Ta ei tahtnud ka Chloe ja Zoey maha jätta, sest nad olid ta BFF`id. Neil oli koolis kolm proovi ja Nikki läbis kõik neid, aga tulemas oli kontsert... Nikkil oli hirm, sest ka proovid ei tulnud tal hästi kuigi õpetaja ei märganud, sest teda segati. Kui ta uisutab kohe terve publiku ees ja kukub, siis tema üle hakatakse küll naerma! Nikki kartis seda kõige rohkem,sest siis saadetakse teda teisse kooli, sest ta lihtsalt ei oska uisutada. Kätte oli tulemas kontsert ja Nikki koos Chloe ja Zoey`ga kavatsesid olla nagu uisukuningaannad koos imeilusate kostüümidega, kuid siis varastas keegi nende kostüümid. Uke peal oli kirjutatud teise toa number, et seal need kostüümid ongi, kuid siis kui Nikki ja tema BFF`id läksid sinna, ei olnud neid kostüüme seal. Tuli välja, et see oli lõks ja uks läks pauguga kinni. Esiteks olid sõbrannad VÄGA ehmunud, kuid siis kavatsesid nad telefoni kasutada, et oleks vähemal natuke valgust. Nad kasutasid Zoey telefoni, sest nende omad jäid teisse ruumi. Niisis võtsid nad telefoni välja, aga sellel oli ainult 15%. Seda akut kulub kaheks tunniks ja 3. helistamiseks. Nad lihtsalt istusid seal 2 tundi ja vaatasid aega, juba poole tunni pärast algas kontsert! Niisiis helistasid Zoey ja Chloe oma emadele, aga nad ei võtnud vastu, siis nad mõtlesid, et neil on viimane võimaus helistada, aga kui ta ei võta vastu, siis neid ei päästa juba keegi. Siis tuli Nikkil mõte ja ta helistas Zoey telefoniga iseendale. Ja siis juhtus IME, Brianna võttis telefoni vastu, kuid ei lubanud Briannal ta telefoni katsuda! Edasi loete ise, sest ma ei tahe teile kõik ette öelda.
Minu meelest oli see raamat lahe, kuigi MacKenzie oli natuke Nikkiga liiga ülbe, sest ta segas Nikkit iga tema asja tegemisel. Ma paneksin sellele raamatule seitse tähte kümnest. See oli väga pikk raamat, kuid põnev. See pikkus nii öelda ei seganud mind üldsegi, sest ma olin sellest raamatust nii sisse võetud, et ei pannud tähelegi, et see nii kiiresti lõppes.
Ma soovitan seda raamatut kõigile, sest see on põnev, pikk ja lahe. Neid on väga palju nii, et igav ei hakka! Jookske kohe raamatukokku, sest seal on neid praegu päris palju! (Alustage kohe esimesest osast muidu ei saa aru!)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar