teisipäev, 22. jaanuar 2019

Maria Parr "Vahvlist südamed" - Roosi

 Maria Parr on Norra kirjanik. Ta on sündinud aastal 1981. Maria Parr on kirjutanud raamatu "Vilgukivioru Tonje". Selle raamatu eest on ta saanud rohkesti mõjukaid kirjandusauhindu. "Vilgukivioru Tonje on tõlgitud ka eesti keelde. Maria Parri raamat "Vahvlst südamed" on tõlgitud enam kui kümnesse keelde.
  See raamat ("Vahvlist südamed") räägib ühest poisist kelle nimi on Trille ja ühest tüdrukust kelle nimi on Leena. Trille ja Leena elavad kõrvuti ja on parimad sõbrad. Trille ja Leena satuvad tihti pahandustesse näiteks nad on Trille onu väga hullult vihastanud sellega ,et nad teevad järgi koolist kuuldud legendi Noa laevast. Neile meeldib juttude järgi mänge mängida. Leenal on ema ,aga isa ei ole. Trillel on kaks õde ja üks vend. Üks Trille õdedest on lapsendatud.
  Mulle meeldis see raamat ,sest peaaegu iga peatükk oli naljakas. Minu lemmikkoht oli see kus Leena ,Trille ja Trille vanaisa panid ühe madruse arvama, et Trille isal on täna sünnipäev. Selles raamatus oli ka üks kurb koht. See koht oli see kus Trille vanaisa õde (Täta-memm) suri. Mulle ei meeldinud see kui Trille pere vana laut põlema läks ja Trille hobune ei tahtnud liikuda ,sest Trille hoolis hobusest väga ja tahtis teda välja aidata. 
Pildiotsingu Vahvlist südamed tulemus Pildiotsingu Maria Parr tulemus
  

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar