teisipäev, 22. jaanuar 2019

Jeff Kinney "The getaway" - Nimetu

Jeff Kinney sündis ja kasvas üles marylandi osariigis Kinney osales Potomac Landing Elementary Schoolis ja hiljem osales piiskop mcnamara keskkoolis . Tal on vanem vend ja õde ning noorem vend.  Ta käis 1990. aastate alguses marylandi ülikoolis, College Parkis . See oli kolledžis Kinney loodud populaarne koomiks, Idgoof ,


 Kui Greg Heffley pere proovida valmistada jõuludeks, Greg vanemate vahele jätta jõulud ja reisida lennukiga Isla De Corales pärast näeme reklaami seda, abinõuna nad viibisid samas oma mesinädalad , palju Greg nördimust, kui ta ei meeldi mõte vahele jätta.  On jõululaupäev nad sõidavad lennujaama kuid hilineb seeria ebaõnne. Nad kohtuvad puhkusereisiga, kuid jõuavad lennujaama. Kuna nad ei lase aeglaselt maha langeda, peavad Gregi isa Frank Heffley ja Greg pagasiga hiljem tagasi pöörduma. Greg astub sohva pudelisse ja nad kaotavad shuttle. Nad on sunnitud oma terminalile kõndima.

Lennujaamas on perekonna kohvrid liiga rasked, nii et nad kannavad oma riietesse kaasas riideid. Nad sisenevad rida turvalisuse nimel, kuid laps kärbib paar tõmblukku, mis eraldavad jooned, ja igaüks saab segamini. Gregi pere jõuab joone tagaküljele. Nad lähevad läbi turvalisuse ja neid viivitab taas keegi, kes peab eemaldama kõik oma metallist lendud. Mani Heffley , Gregi noorem vendmis jooksis ülikooli ajalehes The Diamondback .

Minu arust sobib see raamat poistele kui tüdrukutele. See raamat meeldis mulle väga sest see oli minu esimene inglis keelne raamat.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar