pühapäev, 5. mai 2019

Julian Clary ´´Perekond Julged´´ Marta

 Julian Clary täisnimega Julian Peter McDonald Clary on inglise koomik,näitleja,esineja ja kirjanik.  Julian on sündinud 25. mail 1959. Tema esimene lasteraamat oli The Bolds mis ilmus aastal 2015. Julian on ka näidelnud mitmetes filmides näiteks ´´Carry on Columbus´´ ja ´´The Baby juice express´´
 Ma valisin selle raamatu lugemiseks, sest see tundus olevat naljakas ja ka väga põnev raamat mida lugeda. Arvustamiseks võtsin ma selle raamatu, sest tahtsin ka teistele rääkida mis siin raamatus juhtub.
 Siin raamatus oli 4 peategelast härra Julge, proa Julge ja nende kaksiud lapsed Bert ja Betti. Tegelikult oli sii raamatus veel tegelasi aga nemad polnud nii tähtsad Minnie,härra Mühkam, onu Teo ja ahv Miranda. Perekond Julged ei ole pealtnäha tavaline inimeste perekond neil on üks SUUR saladus aga ma ei saa teile öelda mis see on, sest muidu poleks raamat põnev.Julgete lastel Berdil ja Bettil tekkis uues koolis sõber Minni kellele nad pidid oma saladuse välja rääkima, sest muidu oleks võinud ta ära ehmatada ja nad poleks enam kunagi sõbrad. Julgetel on naaber härra Mühkam kes on väga salapärane ja uudishimulik. Tegelikult on härra Mühkamil ka üks väga SUUR saladus aga Julged arvasid alguses et see tuleb sellest et ta on väga vana. Ühel päeval kui Julged loomaparki lähevad päästavad nad sealt ühe looma sest muida oleksid talitajad ta magama pannud.
 Minu arvates oli see raamat väga põnev ja isegi naljakam kui ma alguses arvasin. Kui ma raamatukogus seda raamatut vaatasin siis ma ei saanud kohe aru mis nende saladus on aga kohe kui ma lugema hakkasin sain aru mida nad nii väga varjata püüavad.
 Ma soovitaksin seda raamatut kõigile kellele meeldib fantaasia ja naljad. Ma arvan et see arvustus pani mõne inimese siit tahtma seda raamatut lugeda. Palun väga see on raamatukogus saadaval. Vaadake seda pilti mis ma siia panen ja kas teie saate aru mis nende saladus on. 
Pildiotsingu perekond julged tulemus